Xplora X5 Play Roze Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Xplora X5 Play Roze. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Xplora X5 Play Roze.

Specificaties Xplora X5 Play Roze

Merk

Xplora

Fabrikantcode

X5P-NA-SF-PINK

Omschrijving van de Xplora X5 Play Roze

Met de Xplora X5 Play Roze blijft je kind gemotiveerd om in beweging te blijven. Voor elke 1000 stappen die je kind zet, ontvangt hij of zij een Xplora munt die gebruikt kan worden in de Xplora Goplay store. Daar vind je een breed scala aan speelgoed en gadgets waar je kind uit kan kiezen. Bovendien kun je altijd in contact blijven met je kind, aangezien je kunt bellen en gebeld kunt worden met deze smartwatch. Je dient echter wel zelf een simkaart aan te schaffen om van deze functie gebruik te kunnen maken. Dankzij de ingebouwde gps-sensor kun je altijd de locatie van je kind achterhalen. Daarnaast kun je veilige zones instellen en ontvang je een melding wanneer je kind deze zone verlaat. Met de 2 megapixel camera kan je kind foto's en video's maken van al zijn of haar avonturen. En geen zorgen, de Xplora X5 Play is waterdicht, waardoor je kind het horloge zelfs tijdens watergevechten kan blijven dragen. Dit geweldige kinderhorloge is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Let op: je dient zelf een simkaart aan te schaffen voor het gebruik van de smartwatch. De simkaart moet onbeperkte belminuten en ongeveer 150 MB data per maand bevatten. Daarnaast wordt er geen adapter meegeleverd, maar je kunt het horloge opladen via een.".

Pluspunten
  • Dankzij de belfunctie blijf je in contact met je kind. Stel virtuele grenzen in met geo fencing en ontvang een melding wanneer je kind deze overschrijdt. Je kind maakt selfies tijdens zijn of haar avonturen met de ingebouwde camera.

Minpunten
  • Let op: je moet zelf een simkaart kopen om het horloge te kunnen gebruiken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Xplora X5 Play Roze

Om erachter te komen of de Xplora X5 Play Roze ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Xplora X5 Play Roze is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Xplora X5 Play Roze koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals